• Permanent gesloten
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur
Bloemen & boeketten » Droogbloemen

Droogbloemen bestellen in Tilburg

  • Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest...de droogbloemen! Dus met de juiste inkoop en zachte kleuren maakt joozt er iets moois van voor in je huis of om als cadeau weg te geven.
  • Alle boeketten zijn stevig gebonden door de Joozt (gediplomeerd Meesterbinder)Hierdoor staan alle boeketten gegarandeerd thuis net zo mooi als op de foto !
  • Heb je zelf een goed idee, bespreek het met Joozt.
  • Je kunt alleen droogbloemen bestellen voor bezorgen in Tilburg of voor afhalen (Besterdring 88). Bestellingen buiten Tilburg worden niet in behandeling genomen. 

Droogbloemen

Boeketten maken van droogbloemen

Bij bloemen drogen komt veel meer kijken dan je in eerste instantie zou denken. Enkele punten die van belang zijn om perfecte droogbloemen te maken: 

  • Niet alle bloemen zijn geschikt om te drogen.
  • Een bloem die te rijp is zal makkelijk uit elkaar vallen en heeft zijn mooie kleur verloren.
  • Bloemen die nog erg vers zijn, zijn nog gesloten, en gaan rotten tijdens het droogproces.

Kortom je moet weten wanneer je de juiste bloem om het juiste moment op de juiste manier gaat drogen, en laat onze Joozt nu juist dat heel goed snappen.

Behalve dat we weten hoe we de bloemen moeten drogen hebben wij Joozt die er vervolgens ook de allermooiste droogbloem boeketten van weet te maken. De mooiste boeketten van Tilburg !!

Aan de slag met droogbloemen

Droogbloemen zijn ideaal om te verwerken in droogbloemen creaties en droogbloemen boeketten. Niet alleen omdat de meeste producten eenvoudig zijn bij te knippen of te kleuren, maar ook omdat u hiervan vele malen langer plezier zult hebben dan verse bloemen. Bij de Orangerie hen je een keuze aan droogbloemen van zeer goede kwaliteit waar U heel lang plezier van kunt hebben. Het assortiment aan droogbloemen dat Joozt aanbiedt is onderhevig aan seizoenen waarin de droogbloemen verkrijgbaar zijn. Zo is er voldoende aanbod aan zomerbloemen zoals Delphinium in de zomer maar als de voorraad op is komen er pas weer bloemen de volgende zomer waarna de Delphinium onder hoge temperatuur gedroogd kan worden en weer beschikbaar is. 

Van al deze droogbloemen iets knutselen is ook nog wel een dingetje, de bloemen zijn ingedroogd en hebben daardoor een dunnere steel gekregen en zijn erg droog en erg breekbaar. Voorzichtigheid is geboden zowel bij het maken als bij transport. 

Bezorging van de droogbloemen:

Met scooter, fiets of auto is elk adres in Tilburg voor ons goed bereikbaar om uw bloemen te bezorgen.