• Permanent gesloten
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur
Bloemen & boeketten » Kamerplanten

Kamerplanten in de bloemenwinkel

Alle kamerplanten zijn al door ons in de bloemenwinkel al in een pot gezet, u hoeft dus niet als nog zelf potgrond en mest te kopen om vervolgens de kamerplanten zelf op te potten. 

Planten bestellen in Tilburg 

U kunt alleen planten bestellen voor bezorgen in Tilburg of voor afhalen (Besterdring 88). Bestellingen buiten Tilburg worden niet in behandeling genomen. 

orangerie_sanseveria
planten_orangerie
planten_orangerie

Catch of the day kamerplanten

Wekelijks worden er door Joozt bijzondere kamerplanten ingekocht in zijn bloemenwinkel in Tilburg, leidend hierbij is de aanvoer van de hoogste kwaliteit van grondstoffen op die dag. vandaar Catch of the day planten

Om altijd de hoogste kwaliteit en creativiteit te garanderen zullen de werkelijke leveringen van kamerplanten soms net iets anders dan de afbeeldingen doen vermoeden.

Heeft u specifieke wensen dan kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling (bijvoorbeeld: "wij zijn gek op Begonia's" of "geen Kaaps viooltje" Maar ook aangaande het bezorgen, bijvoorbeeld "b.g.g. bij de buren afgeven op nr. 2"). bestel nu uw plant(en) online of maak gebruik van een cadeau abonnement.

Makkelijke kamerplanten

Krijg jij zelfs een vetplant dood? Niet iedereen heeft die groene vingers van oma of moeders geërfd. En een plant staat toch wel heel gezellig in huis... Hoe zorg je er dan voor dat die plant jouw onkunde toch gaat overleven? Wil jij de lusten maar niet de lasten? Hieronder geven wij een lijstje van makkelijk te verzorgen kamerplanten en de belangrijkste tips waarmee jij uiteindelijk de plantenexpert van de familie wordt!

Cactus: Kan een maand zonder water.

Dracaena: Deze krachtpatsers hebben weinig water nodig en zijn toppers in het zuiveren van de lucht.

Sansevieria: Geef deze groene amigo pas water als de aarde in zijn potje helemaal droog is geworden.

Monstera: Hou je de grond vochtig? Dan beloont deze mooie plant je relatief snel met nieuwe bladeren!

Aloë Vera: Vera heeft weinig water nodig en staat het liefst op een plekje in de halfschaduw. 

 

Terracotta bloempotten

Terracotta bloempotten hebben de originele kleur van klei. De bloempotten van terracotta zijn rood gebakken aardewerken van klei en zijn ongeglazuurd, ze zijn dus niet bewerkt met een andere kleur. Terracotta is Italiaans en betekent ook wel ‘gebakken aarde’, daarom noemen wij het ook wel aardewerk. Deze bloempotten hebben een natuurlijke uitstraling en passen daarom in elk interieur. De terracotta potten kunnen zowel binnen als buiten staan. Doordat de pot de wortels kan beschermen tegen lage temperaturen, kan deze gewoon buiten worden geplaatst. Als je planten besteld in onze webshop zetten wij de plant in de juiste maat pot. Geen gedoe met oppotten en mest geven, dat doen wij voor jou. De potten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zo hebben we potten van 10 centimeter hoog tot zelfs 40 centimeter hoog en alles daar tussenin. 

Bezorging van de kamerplanten:

Met scooter, fiets of auto is elk adres in Tilburg voor ons goed bereikbaar om uw planten te bezorgen.