• Permanent gesloten
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur

Uitvaart, huwelijk of feestelijke aankleding ? 

Graag ontvangt Joozt je in de winkel in Tilburg om samen door te nemen hoe de bloemstukken het best voldoen aan uw persoonlijke wensen. 
Bloemwerken van Orangerie zijn net even anders dan u misschien gewent bent, Onze bloembinder Joozt is een ware bloemsierkunstenaar. Voor 'n gewoon bloemetje moet u niet bij ons zijn. Wilt u iets gaafs, iets uitzinnigs of gewoon heel stijlvol met een twist dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij verzorgen alle bloemwerken voor Uitvaart, huwelijk, feestelijke aankleding, zakelijke happening, etc. 

Bekijk de foto's eens op de pagina 'overlijden', 'trouwen' of 'feestelijke aankleding' op deze websites vind je prachtige voorbeelden die gemaakt zijn door Meesterbinder Joozt van Rooij. 

Bel voor een afspraak met Joozt 06 11 4545 64

 

Verjaardag, goedmaker, beterschap of zomaar !

Als je naar de bloemenwinkel op de Besterd gaat om bloemen te kopen dan is de eerste vraag die Joozt meestal stelt 'Wat had je in gedachte' en met dat antwoord gaat hij dan speciaal voor jou een boeket op maat maken. Maar heb je even geen inspiratie of idee hoe jou boeket eruit moet komen te zien dan kun je thuis al even rondkijken op deze online winkel, daar vind je voorbeelden voor verjaardag, goedmaker, beterschap of zomaar boeketten.

 

Meesterbinder

Meesterbinder Joozt van Rooij aan het werk in zijn eigen winkel | atelier