• Permanent gesloten
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur

Bruidswerk en het bruidsboeket

Bruidswerk is heel persoonlijk, in het persoonlijke gesprek leert Joozt de bruid kennen, wat past bij deze dame: 

  • een stoer-outdoor bruidsboeket? (dat goed gaat met haar zwarte motorjack)
  • een springerig, vrolijk en uitbundig bruidsboeket? 
  • een romantisch bruidsboeket met seizoensbloemen in pastel tinten?

Bij elk karakter past uniek bruidswerk

Graag ontvangt Joozt jou in de winkel in Tilburg om samen de mogelijkheden te bespreken. Bel voor een afspraak 06 11 4545 64

 

Bruidsboeket, corsages, autoversiering feestelijke bloemdecoraties

Bruidswerk is veel omvattend, alles moet op elkaar zijn afgestemd en het moet behalve esthetisch mooi ook veilig en praktisch zijn.  Zo mogen er in het bruidsboeket en de corsages geen doornen zitten en het moet zo stevig gebonden zijn dat het tegen een feestje kan. 

Op alle trouwfoto's zullen de bloemdecoraties te zien zijn, het is dus heel belangrijk dat u Joozt zo goed mogelijk informeert over zaken als de jurk, bruidsmeisjes, kleur van de auto, foto locatie,  etc.  

Techniek

Dat het boeket en de corsages tegen een feestje kunnen spreekt voor zich maar daar komt wel vakmanschap en techniek om het hoekje kijken om nog maar niet te spreken over de houdbaarheid (zeker in de warme zomermaanden). Daarom is het van belang om de goede materialen en bloemen te kiezen in het goede jaargetij en daarnaast behandelen wij de corsages ook nog eens met een conservering middel. De corsages worden aangeleverd met een speldje of met magneet.