• De winkel gaat definitief dicht
  • Uitverkoop is begonnen
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur

Bestellen kerstboeketten en bloemen voor kerstmis

De bloemenwinkel is klaar voor de feestdagen

Wij zijn klaar voor de feestdagen. Kijk door de etalage van de winkel om ideeën op te doen en om kerstsfeer op afstand te proeven of bestel hier in de webshop.

 

Bloemen & bloemstukken voor de feestdagen

De Winkel is open en wij mogen en kunnen je in de buitenlucht voor de winkel helpen. 
i.v.m. de lockdown is de deur gesloten en vinden er "brievenbusgesprekken" plaats

Let op! wij bezorgen de bloemen alleen in Tilburg en met scooter, fiets of auto is elk adres in Tilburg voor ons goed bereikbaar.

 

WIJ WENSEN JOU FANTASTISCHE FEESTDAGEN !

 

  • Alle kerstboeketten zijn stevig gebonden door de Joozt (gediplomeerd Meesterbinder)Hierdoor staan alle bloemen gegarandeerd thuis net zo mooi als op de foto! 
kerst_Tilburg_bloemen

Oorsprong kerstmis

Ons huidige Kerstmis komt voort uit oorspronkelijk heidense en romeinse gebruiken en vieringen ter gelegenheid van het midden van de jaarlijkse winterperiode, en is in de eerste eeuwen na het begin van onze jaartelling door de christelijke godsdienst overgenomen als viering rond de geboortedag van de god Jezus Christus.

Zonnewendefeest Veel van de gebruiken van het zonnewendefeest zijn later in ons christelijke kerstfeest opgenomen, zij het vaak in andere vorm.

Kerstmis De oorsprong van kerstmis ligt bij de heidense feesten en vieringen rond midwinter, de periode rond de donkerste dagen van het jaar.

Kerstster De ster is het symbool van de geboorte van Jezus, en sterren werden in de oudheid al gezien als goddelijk en een bron van licht.

Wijzen uit het Oosten De drie Wijzen uit het Oosten die er rond het jaar nul op uit waren gestuurd om de voorspelde nieuwe Messias te vinden.

 

Kerst shopping

De kerstperiode is voor bijna iedereen een feest van geschenken en heerlijke diners, een sfeervol ingericht huis en samen leuke dingen doen. Waar zijn de typische kerstmarkten te vinden en waar is het leuk kerstshoppen? Hoeveel besteden we nu eigenlijk aan kerst? En welk kerstcadeau maakt de ontvanger nu echt blij?

Kerstmarkten Op vele plaatsen wordt het stadsplein in de weken voor kerst omgetoverd tot een oergezellige kerstmarkt.

Kerst winkelgebieden In de schitterend verlichte en versierde winkelgebieden van Brussel, Keulen of Londen is het een feest om kerstinkopen te doen!

Kerst bestedingen Ondanks dat we voornamelijk thuis genieten van ons kerstdiner, weten we toch nog per werkende 230 euro te spenderen aan kerstuitgaven.

Kerstcadeau Het gebaar van het geven van een persoonlijk kerstcadeau als blijk van waardering en liefde.

 

Bezorging van je kerstbloemen:

Met scooter, fiets of auto is elk adres in Tilburg voor ons goed bereikbaar om uw bloemen te bezorgen.

Bloemen en boeketten buiten het thema Kerst: