• Permanent gesloten
  • Deze website is te koop
  • Pand is te huur

Welke Paasbloemen met de Paasdagen ?

Pasen 2022 valt op 17 & 18 april.  De bloemenwinkel is zaterdag 16 april voorafgaand aan de Paasdagen gewoon geopend, u bent van harte welkom in de winkel Besterdring 88 Tilburg. Maar natuurlijk kunt u ook de Paasbloemen in de webshop bestellen, let dan op bij het kiezen van het bezorgmoment want wij bezorgen niet met Pasen zelf op 17 &18 april.

Wij bezorgen uw Paasbloemen alleen in Tilburg.

Pasen in Tilburg, geef bloemen met de Paasdagen

 

Het is weer tijd voor Pasen! Hoewel een groots Pasen met familie er vorig jaar niet in zat, inspireren we je toch graag met bloemen, boeketten, bloemstukken en kransen. Zo wordt Pasen alsnog een onvergetelijk vrolijk feestje. 

Pasen vieren we met Paasbloemen

Waar denk jij aan bij Paasbloemen? Uitgebreid ontbijten of brunchen aan een gezellig gedekte tafel. Trek je fijnste linnen tafelkleed en je vintage keramieken servies uit de kast. Wissel het af met verguld goud bestek en plateaus van hout. Zo, de basis staat. Nu nog de Paasbloemen van Joozt

 

 

Bijbels Pasen

Hieronder volgt een synthese van de gebeurtenissen rond Pasen volgens Matteüs 28:1-10, Marcus 16:1-13, Lucas 24:1-53 en Johannes 20:1-23.

Op Witte Donderdag was Jezus op de Olijfberg en werd hij verraden door Judas Iskariot. Hierop werd hij gearresteerd door soldaten die in dienst waren van de hogepriester. De Joodse leiders wilden hem ter dood veroordelen, maar dat mocht alleen de Romeinse gouverneur, Pontius Pilatus, doen. Pilatus verklaarde echter in het openbaar niets te zien waarom Jezus ter dood zou moeten worden veroordeeld. De aanklagers bleven echter aandringen. Ook verklaarden ze dat Jezus zich 'koning der Joden' noemde en dat dit al een veroordeling zou rechtvaardigen. Pilatus kon hier niet goed onderuit komen als hij moeilijkheden met de Romeinse keizer wilde vermijden. Hij kon nog maar een oplossing zien van dit dilemma: het was traditie dat ter gelegenheid van het joodse feest Pesach een veroordeelde misdadiger gratie kreeg en het volk mocht kiezen welke dat zou zijn. Pilatus gaf nu de keus tussen Jezus en een moordenaar, veronderstellend dat het volk niet een misdadiger zou vrijlaten. Opgehitst door de leiders koos het volk echter voor vrijlating van de misdadiger Barabbas in plaats van Jezus. Jezus werd door Pilatus veroordeeld tot de dood aan het kruis met Pasen. Hij waste daarbij zijn handen 'in onschuld'. Jezus werd op vrijdag aan het kruis genageld, waar hij kort voor de joodse sabbat, op de vooravond van het Pesach, stierf. Door Jozef van Arimathea werd Jezus begraven, in een graf dicht bij Golgotha.

 

Heel vroeg op de zondagmorgen met Pasen gingen er vrouwen naar het graf om het lichaam van Jezus te verzorgen. Ze vonden hem daar echter niet, engelen vertelden hen dat Jezus was opgestaan. "Waarom zoekt u de levende onder de doden?" Kort daarop verscheen hij aan Maria Magdalena. Daarop gingen de vrouwen naar de discipelen, die hen niet geloofden. Toch gingen ze wel bij het graf kijken, Johannes en Petrus voorop. Diezelfde dag verscheen Jezus aan twee volgelingen die onderweg waren naar Emmaüs (de zogeheten Emmaüsgangers). Nadat hij zich aan hen geopenbaard had (bij het breken van het brood) haastten ze zich terug naar Jeruzalem om het de discipelen te vertellen. Terwijl ze hun verhaal aan het doen waren, verscheen Jezus in hun midden. Pasen Hij beloofde hierbij de Heilige Geest te zenden en gaf ze de opdracht: "Zoals de Vader Mij heeft uitgezonden, zo zend Ik jullie uit met Pasen."

(Bron: Wikipedia)

Bezorgen van de bloemen:

Met scooter, fiets of auto is elk adres in Tilburg voor ons goed bereikbaar om uw bloemen te bezorgen.

Bloemen met Pasen in Tilburg

Bloemen en boeketten

Bloemen en boeketten buiten het thema Pasen: