Bloemen bestellen in Tilburg 

  • Je kunt bij ons alleen bloemen bestellen voor bezorgen in Tilburg of voor afhalen (Besterdring 88). Bestellingen buiten Tilburg worden niet in behandeling genomen. 
  • Wij kopen dagelijks vers in en zijn afhankelijk van beschikbaarheid van de beste kwaliteit in houdbaarheid en creativiteit.
  • Alle boeketten zijn stevig gebonden door de Joozt (gediplomeerd Meesterbinder)Hierdoor staan alle boeketten gegarandeerd thuis net zo mooi als op de foto !

Webshop voor online bloemist in Tilburg

De webshop hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën zodat u eenvoudig terug kunt vinden waar u naar op zoek bent. Voorbeelden hier van zijn kamerplanten, verse bloemen en boeketten, droogbloemen en kerst & feestdagen. Komt u er niet uit in de webshop dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen

 

Bloemen voor huwelijk, overlijden en speciale gelegenheden

Joozt is gediplomeerd Meesterbinder en los van het diploma is hij een topkunstenaar met bloemen. Bloemwerken voor speciale gelegenheden zijn altijd maatwerk. Deze producten lenen zich niet voor een webshop, niettemin hebben we voor deze categorieën foto pagina's op deze website gemaakt zodat je een idee hebt van de mogelijkheden. Kijk eens op bruidswerk, feestelijke aankleding en op grafwerk

Graag heten we je in de winkel welkom om de mogelijkheden samen te bespreken. bel voor een afspraak met Joozt.

Catch of the day bloemen & boeketten

Dagelijks worden er door Joozt exclusieve boeketten gemaakt in de bloemenwinkel in Tilburg, leidend hierbij is de aanvoer van de hoogste kwaliteit van grondstoffen op die dag. vandaar Catch of the day boeketten

Om altijd de hoogste kwaliteit in houdbaarheid en creativiteit te garanderen zullen de werkelijke leveringen van bloemen afwijken van de afbeeldingen bij de boeketten. 

Heeft u specifieke wensen dan kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling (bijvoorbeeld: "wij zijn gek op witte bloemen" of "geen gladiolen" Maar ook aangaande het bezorgen, bijvoorbeeld "b.g.g. bij de buren afgeven op nr. 2"). bestel nu uw boeket nu online of maak gebruik van een cadeau abonnement.